Bendros investicijos:
€ 100,000
Franšizės mokestis:
€ 10,000
Mėnesinis mokestis:
7%
Mėnesinis rinkodaros mokestis:
3%
Franšizių skaičius
Investicijos grąža
Laiko tarpas
PAGRINDINĖ INFORMACIJA
Įkūrimo metai: 2011
Franšizavimo pradžia: 2013
Įmonės padaliniai: 12
Franšizės padaliniai: 28
Bendras padalinių skaičius: 40
Darbuotojų skaičius padalinyje: 3
Sutarties laikas: 60 mėnesių
FRANŠIZĖ INTERNETE
TINKLALAPISPaprastai tariant, „Fafa’s“ gatvės maisto restoranas yra už gerą ir skanų maistą. Visi ingredientai yra švieži ir natūralūs, o klientams siūlomos sočios porcijos. Įkurtas madingoje Helsinkio gatvėje, dabar „Fafa’s“ priklauso 40 restoranų visoje šalyje ir užsienyje. Čia tiekiamas autentiškas gatvės maistas, o restorano atmosfera itin jauki – skatinanti lankytojus jaustis kaip namie.
MAISTAS
• Greita, sveika ir maistinga;
• Net 60% valgiaraščio yra vegetariškas;
• Maisto kaina: maždaug 1,5x įprasto greitojo maisto patiekalo kainos.
VIETOS
• Gyvenamasis rajonas;
• Prekybos centras;
• Pagrindinės gatvės.
Idealus kandidatas į „Fafa’s“ franšizę yra kelių prekės ženklų valdytojas ar su šia industrija susijusi įmonė.
Potencialus „Fafa’s“ franšizės gavėjas turėtų pasižymėti:
• Geromis vadovavimo komandai savybėmis;
• Aistra gaminti puikų maistą puikiems žmonėms;
• Finansiniais ištekliais restorano(ų) atidarymui ir valdymui;
• Sklandžiomis anglų kalbos žiniomis.
Kaip „Fafa’s“ franšizės gavėjas, jūs gausite visą pradinį „Fafa’s“ palaikymą, mokymus, restorano projektavimą. Taip pat, papildomai gausite:
• Unikalią gatvės stiliaus restorano koncepciją;
• Išsamų rankinį paketą (franšizės gavėjui, restorano vadovui ir darbuotojams);
• Lengvai atpažįstamą vardą ir ES registruotą logotipą;
• Pirminius praktinius mokymus;
• Nuolatinius patarimus;
• Nacionalinę rinkodarą;
• Rinkodarą ir materialinę paramą;
• Paruoštas logistikos sistemas;
• IT sistemas.
Įmonės įkūrimo metai: 2011 m.;
Franšizė įkurta: 2013 m.;
Rinkodaros mokestis: 3%;
Franšizės sutarties trukmė (metais): 5 (su galimybe pratęsti kitus 5 metus);
Investicinė grąža (mėnesiais): 6–24;
Darbuotojų skaičius 1 kavinėje: 3 darbuotojai vienoje pamainoje;
Iš viso kavinių: 40 (12 įmonei priklausančių kavinių + 28 franšizės kavinės);
Tinkamiausios patalpos „Fafa’s“ restoranams: nuo 50 iki 150 kvadratinių metrų.